.

.

Luksuz 10 Peptide EGF Faktor 24K Zlato NANO Bit Tečnost Protiv Starenja Whitening Lice Briga Kapsula glatko bora Ukloniti Ance

Luksuz 10 Peptide EGF Faktor 24K Zlato NANO Bit Tečnost Protiv Starenja Whitening Lice Briga Kapsula glatko bora Ukloniti Ance

KM 20.00 KM 25.20

Količina robe
Tova je dostupan


Luksuz 10 Peptide EGF Faktor 24 K Zlato NANO Bit Tečnost Protiv Starenja Whitening Lice Briga Kapsula glatko bora Ukloniti Ance
Šta je EGF? Na od EGF
Epidermalnim Rast Faktor = EGF
Protiv Starenja od Epidermalnim Rast Faktor (EGF) u Kožu Briga
Funkciju :
*Protiv starenja
*Protiv bora od pomlađivanje kože do stimulativno mobilni proliferacija
*Da umanjimo pore
*Eliminaciju ožiljaka i tačkica za poboljšanje teksturu i stanjem kože
Posjedu genetski inženjering tehnologija (mikrobiološki lanac) potpuno identičan prirodni EGF, poznat kao "LJEPOTU FAKTOR", jača i regulira matične ćelije širenje. Zbog svoje lanac tehnologija potpuno je bezbedno za razliku od ostale proizvode koje koriste ljudski izveden maticnih celija.
EGF je rasta faktor koji igra važnu ulogu u uređenje mobilni rast, širenje, razlikovanje i opstanak. To stimulira sintezu DNK, RNK, hydroxyproline kao hyaluronic kiselinu, ubrzava mobilni proliferacija i razlikovanje raznih epidermalnim tkiva, kao što koža od kože, poremećaja trakta i mrežnjače.
Otkriće EGF neće Stanley Cohen i Rita Levi-Motalcini Nobelovu Nagradu u Fiziologija i Lijek 1986.
EGF radnjama obavezujući sa visokom afiniteta da epidermalnim rast faktor receptori (EGFR) na mobilni površinu na kraju vodeci do DNA sintezu i mobilni širenje.
EGF je visoko efikasni mobilni divizija faktor sa različitim biološki aktivnost. To mogu popraviti koža, odlaganja starenja, blede tačkica, zaustaviti bore, i ovlažise kožu. Sadržaj EGF u tijelu određuje koliko godina koži je.
U mlađi ljudi, tijelo može proizvoditi dosta EGF promovirati epidermalnim mobilni rast, ali kao što smo godinama, EGF proizvodnju smanjuje postepeno, i obnove epidermalnim ćelije značajno usporava. Taj nedostatak EGF će rezultirati kasni ranu lečenje, teško ožiljak lečenje, koža starenja, i formiranje bore pjegava i godinama pigmenata.
Pod ovim uslovima, brzo dodatak od EGF postaje veoma važno. Dok prirodno, EGF je jako skupo i rijetko možeš priuštiti. rh-EGF međutim, je lanac ljudska epidermalnim rast faktor u posjedu genetski inženjering tehnologije. To je identičan EGF u ljudsko tijelo tako da to može biti korišćeno kao važan dodatak kada tijelo je u velikoj potrebi za to.
Tradicionalni način da smanjiti pore i smanjiti bore je da unese To je samo po sebi, bila je našao da uzrokuje ozbiljne nuspojave s obzirom na vrijeme koje ti je potrebno da se smanji bore. može paralizirati živce, i ponavlja injekcije što mišića ukočenost i gubitak pamćenja. To je takođe vrlo skupo upravljati. rh-EGF, ipak je jeftina i sada je postala prvi izbor da eliminišemo bore bez nepovoljne reakcije Injekcije.
Rh-EGF je pogodan za pojedinci bilo koje doba i važe za oboje muškarci i žene, posebno za oči i lica briga.
EGF "Ljepotu Faktor" u rezime je korišćena u kreme za negu kože sa sljedećim ishoda :
Oživljava kožu : EGF mogu pomoći kožu maticnim celijama da upijam hranljive materije, brzinu mobilni metabolizam, ubrzati kožu mobilni diviziju i rast, i stimulisao sintezu hyaluronic kiseline i glycoproteins.
Ubrzava mobilni regeneraciju i tkivo popraviti : EGF može promovisati lečenje od rana površinu kože i sluzi, smanjiti ožiljak contracture i koža mobilni je abnormalan porast.
Iznesemo na videlo kožu : EGF može promovisati rastu nove celije koje zamijeniti ćelije povrijeđen od uv-zračenja. To radi ovo od smanjenju broja u melanocytes

Osnovna svojstva

:
Lice
Tip Stavke:
Krema
Sastojak:
24 ZLATO NANO PRAH EGF FAKTOR
:
SNaZ
Zemlja/Regiji Proizvodnju:
Kinu
Karakteristika:
Protiv Starenja
Broj Potvrde:
G015054270
:
24KGOLDEGF
Rodna:
Ženski
STA NETO:
0.5 g
STA NETO:
5 g

Dodaci proizvodu