.

.

magija kompas avanturista pobjeći sobu igru uređaj rekvizit forTakagism se sakrio tragove preko kompas da nestane stvarnom životu sobu pobjegne

magija kompas avanturista pobjeći sobu igru uređaj rekvizit forTakagism se sakrio tragove preko kompas da nestane stvarnom

KM 148.00 KM 148.50

Količina robe
Tova je dostupan

Molim te, pričekaj trenutak da provjerim demo snimak pod link
Proizvod ime : Magiju kompas
Kratka uvod
Avanture mogao naći jedan kompas i crni stan u sobi. Prema tragove u kojoj sobi vlasnik set ranije, kompas treba staviti na crnu gajbu. Ništa se neće dogoditi dok avanturista naći metalne predmete i stavi to na određeno mjesto, onda pilot svjetlo će biti svetlo sa audio i kompas početi da se rotiraju. Kompas će pokazati šifru od kazaljka to ukazuje na četiri strane i svakom smjeru može biti dodijeljen znači, na primer, brojke i slova. Onda avanturista može koristiti lozinku za nakon avanture.
Dobre Vesti za tebe.
Kompas kompas unaprijeđen. (Engleski pismo verzija)
Molim vas provjeriti sliku kao što je ispod.
1. Avanture mogao naći jedan kompas i crni stan u sobi. Prema tragove u kojoj sobi vlasnik set ranije, kompas treba staviti na crnu gajbu.
2. Ništa se neće dogoditi dok avanturista naći metal predmet u sobi. Do shvatiti slagalice koju sobu vlasnik set ranije, stavili bi metal objekt na određeno mjesto.
3. Onda pilot svjetlo će biti svetlo i tamo će biti audio govori avanturista prostor i vrijeme je bila u haosu. Kompas nije stabilan više i počinje da se rotiraju.
4. Kazaljka kompas će pokazati lozinku pokazujući različitim pravcima u naredne sekunde. Svakom smjeru može biti dodijeljen znači, na primer, brojke i slova. Onda uperiti postaje lozinku.
5. To će ponavljam lozinku dok metal objekt je odselila iz metal senzor. Avanturista mogu da koriste šifru za avanturama.
Verziju uvod Četiri upute : 99$ koji je upravo isto kao i demo snimak, i tamo je šest upute na raspolaganju : 109$ Ljubazno podsetim, ovo kompas rekvizit donot je funkcija kontrole bravu ;to je samo pružiti sakrio tragove za sledeći korak avanturista igru, Kako da reset ? metala predmet dalje od metala senzor može da rekvizit reset. Šta su natuknice za taj izlog?
Mentalno senzor je lako odlikovan, na primjer, nešto unutra ili leđa. I bilo koje vrste metalne predmete može biti korišćeno kao okidač da poremećaj u prostoru i vremenu. Ovo rekvizit će donijeti fantazija iskustva avanturista. Sobi vlasnici mogu promijeniti šifru. Lozinka može biti spremno za 60 cifara najviše; Sobu vlasnici mogu promijeniti audio od svojih.
Kako da preradimo lozinku? 1. Drži kontrolor biti struju i zadržati metalne predmete dalje od metala senzor. 2. Drži pritisak na crveno dugme i moć na upravljač 3. Pusti svoje ruke kada si čuo glas, maltene 4. Pritisni crveno dugme jednom do četiri puta da postavi na prvom mestu od lozinku 1 do 4. I set drugi prst nakon čekati 3 sekunde. Lozinka može biti stavljen u 60 cifara najviše. 5. Čekaj oko 10 sekundi nakon podešavanja i šifra će biti spašen automatski. REKVIZIT LISTU Jedna crna blok;
Jedan kompas;
Jedan kontrolor;
Jedan metal senzor;
jedan indikator i tranfer liniji
Jedan 12v adapterima
Maltene:Sa aparata za napajanje je Kineski standard. Ako to ne odgovara tvojoj zemlji je moć standard, molim vas recite nam, i možemo dati dodatnu energiju pretvaranje aparata za tebe. Kako da spoji 12v elektromagnetni bravu ? Crvena žica od kontrolor trebao bi biti povezan sa crvenu žicu od magnetna brava. Crnu žicu na upravljač trebao bi biti povezan sa crnu žicu od magnetna brava.

Osnovna svojstva

:
4 upute, 6 upute
Lozinka Tastaturi:
No
:
1010
Video Interfejs:
No
Naoružava Tip:
rfid karticu
Prikaži:
No
Komunikacije Interfejs:
Ozvucen
moć:
12v
Kit Podešavanja:
Vrata/Prozor Senzor
Alarm Tip:
Alarm

Dodaci proizvodu