.

.

Vaze 25x20cm Pun vježba dijamant vez 3d dijamant krst šav mode dijamant mozaik slike kamenčići

Vaze 25x20cm Pun vježba dijamant vez 3d dijamant krst šav mode dijamant mozaik slike kamenčići

KM 7.00 KM 9.00

Količina robe
Tova je dostupan

Molim te, jasno reci nam tvoj kupac je adresa informacije kad trgovinu, mi teško će biti na usluzi, u isto vrijeme, a mi ćemo se u potpunosti poštuje vaš posao tajne, nikad ne radiš ništa šteti interesa tvoje ponašanje.
Lijep co Prije nego što vaša isplata, molim vas da pročitate sadržaja pažljivo, to će ti garantujem sretan šoping. Nakon prodaje služba : . Otkriješ kasetu crtež iznad, vidjet ćeš mnogo simbole u skladu s označavanjem bojama. ako želiš velike količine na veliko, molimo vas da kontaktirate sa nama, raspravljat ćemo o tome na veliko cijenu transporta, i tako dalje sa tobom. Veliko : prihvatamo veliko trgovinu od klijenata širom svijeta. Isporuka agent : ako si ti strani online prodavaca, možemo pružiti isporuka agenta službe za tebe. Prodaju dijamant slika je prodao nema problema kvaliteta ne vrati.
[DIY Dijamant sliku mjere Opreza]
1. Obično se koristi Kini Post mali paket za tvoj transport, pod normalnim okolnostima, će roba biti dostavljena u 15-30 dana. Po istom bojom kodirane stezaljku odgovarajućih smole ukrasima dijamante. Denis treba stan protiv uredno, ne puca. Pogled na smolu dijamant boja, sredio u redu koda. Mi ne set minimum limit za sve roba. OBIĐEM dijamant slike mogu biti korištene za dekoraciju porodica sobu, život više skladom. Predložio je da jedan tip od smole dijamant jedan set završen brže. Transport : Naša roba su iz Kine. OBIĐEM dijamant sliku mogu da radim i da naučiš da smanjiti stres, emocionalne prilagođavanje, aktivni mislio, unaprijediti samopouzdanje. Ali ima i drugih slučajeva možda kasniti, na primjer, loše vrijeme kasni dolazak u tvojoj zemlji i poštanski sistem kašnjenja centrala od lokalne pošti i tako dalje. Smolu dijamant nejestivo, ne dozvoli da se djeca igraju kako bi se izbjeglo nesrećama poput gutaju. Stoga, Kina Post paket isporuka vrijeme je maksimalno 50 dana. Ako vaša zemlja i područje, nisu u zemlji slobodnog dostava, možeš kontakt sa nama, bismo će ti pružiti najbolji isporuka metod. Ćemo mark to kao dar ili niže vrijednost robe za tebe je da spasi dio carine. Kada roba poslao, mi aktivno će pratiti tvoje robe transport države. U retkim slučajevima, to je vjerojatno da odlaganje koja zavisi od vremenskih prilika a proći brzinu od svoje zemlje i roba. Proizvodnju proces je jednostavan možeš stvoriti kratko vrijeme da se završi. Da rez cifru na crteži drži srediti niz postavljenom u avion materijala iznad. Kako da stvorim savršeno dijamant sliku, crteži zajedno na jednom mjestu svakom redu simboli ne moraš da ostaneš dijamante. Dijamanti da ostane ljepljivo žvake napetost. Za nove mušterije, i Mi možemo da iskoristimo Brzo Pošiljku za tvoj transport, obično u roku od 30 dana može biti zadovoljena. DIY dijamant nacrtati osobu, bilo koje dobi može biti napravljen od, uključujući i djecu, članovi porodice i tako porodica još je toplo. Ako ne znaš šta se boje da koriste, molim vas odnosi na boju stolu. Sastavio smole dijamantskom šarom mora preuzeti u presjekao linije, i onda trim komade, da bi osigurali sveukupno efekat. Nakon uspješnih isplata, mi ćemo dostaviti robu u 3-5 radnih dana, tvoja roba će obično dolaze u 7 do 50 radnih dana.
[DIY Dijamant sliku proizvodnju koraci]
1. Referenca prije operacije korake. Otvori kutiju i provjeriti dijamant nacrtati posebne alate. Tarife : Nakon robe stigao u vašoj zemlji, to može proizvesti određene tarife u nekim zemljama.
[Maltene]
1. Crtež treba da ostane čist, Inače, držati snagu je pogođeno. DIY sliku dijamant je izuzetan dati prijatelji i voljene da izrazim dobre želje da podelim. Naše društvo prihvata nakon transakciju : Maloprodajnih : prihvatamo maloprodajnih transakcija od klijenata širom svijeta. Da završi dobre dijamant crtež, to vrati u svoj izbor pogodan okvir (restoranu ne pruža okvir). (Primjer : proizvod nije isto sa slikom, zar ne zamisliti savršen proizvod veličine ne vidiš, postoji ispravan, itd. nakon dobra borba, ostatak jaz u lepak odgovarajući simbola dijamante.

Osnovna svojstva

Okvir:
No
:
Zhui Zvezda
:
Slike
Broj Boja:
30-45
Tip Šablona:
Cvetne
Stil:
Moderna
Obliku:
Samac
:
Smole
Zalijepiti Oblast:
Punu
Oblik dijamanta:
Trg
Platno Pakovanje Metod:
Podignut
Vanjski Pakovanje:
Obojeni Kutija
:
25x20cm

Dodaci proizvodu