.

.

Vruće Prodaje Originalni Bailitouhong(4in1) Prva Generacija TM2N4

Vruće Prodaje Originalni Bailitouhong(4in1) Prva Generacija TM2N4

KM 43.48

Količina robe
Tova je dostupan


1.Whitening Dan Kremu
Spreman od ekskluzivni formula za whitening i ulepšavanjem ,to može da iznesemo na videlo kožu i uklone bore,kao raspada preterano melanina i da se opireš da crna mrlja od regenerira ako davno nekada.
2.¶ Pegava-uklanjanje Noć Kremu
To je očigledno efekat u uklanjanje melanina, crnu tačku i Tačkica itd.
3.Whitening Pearl Kremu
To može da iznesemo na videlo kožu, uklone bore, i efikasno odoljeti ultraljubičastom ray napadaju kožu za koji funkciju dvojno kožu-briga.
Korištenja
Mix biljni membranu sa belance pa, i prijaviti ih u lice. Onda masažu, malo sam za or2 minuta, Nakon 20 ili 30 minuta, isprati ih sa čistu vodu, dva puta tjedno. To može spriječiti starenja i dodati više elastičnost u lice.
Dan Kremu : Jednom svakog jutra
Noć Kremu : Jednom svaku večer
Kremu : Upotrebi jednom svaki dan. Koristi Ulepšavanjem Čišćenje Pjene prije krema i facemask, bit će ti bolje rezultate.
Sastojke : prirodni whitening suštini, dušo, lemonetc.
Funkcije : Arbutin, kojic i derivat su javno smatra kao modem whitening i ¶ pegava-uklanjanje serija, koja može zaustaviti melanina proizvode, hrani i iznesemo na videlo kožu, i rastopiti tačkica kao stoga, da bi tvoja koža whitening, mekani, sjaj za usne i clastic, kao ugovaranje pore i uklanjanje tačkica, Koristim ga za dugo vremena, naći ćeš kožu lepše sa tačkica ne može pojaviti ponovo.

Osnovna svojstva

:
Lice
Tip Stavke:
Krema
GZZZ:
YGZWBZ
Sastojak:
Biljni
Rodna:
Ženski
sertifikat:
GZZZ
:
Ljubav·Hvala
Karakteristika:
Whitening
Zemlja/Regiji Proizvodnju:
Kinu
STA NETO:
15g*4
4in1:
dan+noć+pearl+Bit kremu

Dodaci proizvodu