.

.

100x za Renault Clio Kangoo Saobraćaj Unutrašnjost Vrata Vijeće Trim Klipove

100x za Renault Clio Kangoo Saobraćaj Unutrašnjost Vrata Vijeće Trim Klipove

KM 27.00 KM 27.99

Količina robe
Tova je dostupan


Proizvod Detalj : ovo je jedan od tipova nekad tako da je to možda neće biti oni moraš - moraš provjeriti sliku prvo da se uverim da je posebno one koje ti treba, ako nemaš stari snimak, da proverimo onda NE KUPIS - AKO ćete da URADITE šta MI REĆI da nećeš dobiti pogrešne.
Dio Broj : 7703077434
100 UNUTRAŠNJIH - Vrata Karticu Vijeće Trim Klipove
Kao Nekada na : Renault Clio Kangoo Saobraćaj model
POSTOJI VIŠE OD JEDNOG TIPA KLIP JE KORISTIO PA, POBRINI SE DA SI KUPUJE ŠTA TI TREBA !!!!!
OVO NE ODGOVARAJU SVIMA MODELI - PA PROVJERITE I STARE SNIMKE PRVO DA SE UVERIM DA JE JEDINI KOJI TREBA PRE NEGO ŠTO TI KUPITI
Dostava : Naređenja će obično se obradi i poslao u roku od 5 radni dan isplate. Koristimo EUB da služba SAD-a i Zrak Mail je poštanska služba u druge zemlje i sa vremena na vrijeme, oni su odlučili da imamo državne ili regionalnog poštanski napad. Pa, molim vas, imajte na umu da ponekad možda će biti kašnjenja u vaše stvari biti dostavljena za tebe. Vrati Politiku : prihvaćamo samo se vrati kada predmet je dokazao da je neispravan, u većini slučajeva poslat ćemo direktan zamjena. Ako ne možemo da nađemo ovo obećaj mi da će se vratiti vama na račun od vratio predmet. Ljubazno vas molimo da si nas kontaktirati preko e-bay poruke treba da se osjećaš potrebu da se vrate zajedno. Plaćanja : prihvaćamo samo Pay Pal , hitno plaćanja je potrebno. Pay Pal je najbrži i najsigurniji način da budem siguran obje strane su zaštićene od bilo kakvu prevaru.

Osnovna svojstva

:
HastonSportsline
Model Ime:
HAJP0176-100
Vanjski Testiranje Sertifikat:
CE
Predmet Dužinu:
1inch
Predmet Širina:
1inch
Predmet Visine:
1inch
Predmet Težinu:
0.6kg
Materijal Tip:
Plastike
Tip Stavke:
Fastener & Klip
Proizvođač Dio Broja:
HAJP0176-100
Referenca JUGU/NAKON Broj:
7703077434
Zemlja/Regiji Proizvodnju:
Kinu
materail:
EAN:
ne odnosi

Dodaci proizvodu