.

.

Dva sove 40x30cm Pun vježba dijamant vez 3d dijamant krst šav mode dijamant mozaik slike kamenčići

Dva sove 40x30cm Pun vježba dijamant vez 3d dijamant krst šav mode dijamant mozaik slike kamenčići

KM 14.00 KM 18.00

Količina robe
Tova je dostupan

Transport : Naša roba su iz Kine. "Uradi sam" proizvodnja mogu iskustvo smisao za uspjeh, sposobnost i upornosti obradimo strpljenje, starci i djeca su pogodne. Za nove mušterije, i Mi možemo da iskoristimo Brzo Pošiljku za tvoj transport, obično u roku od 30 dana može biti zadovoljena. Proizvod dimenzije naznačio u opis proizvoda u smole vježba za profesionalnu fabrika masovnu proizvodnju, ali i mali, tamo je neizbježno neispravni bušilicu, Hvala vam za vaše razumijevanje! Sa smole dijamant će biti više s više od 30% manje bušenje fenomen obično ne izgleda, molim vas, budite sigurni kupovinu. Da završi dobre dijamant crtež, to vrati u svoj izbor pogodan okvir (restoranu ne pruža okvir). Da bi pomogao inventar pritisak, serija smjestili smo je veće od ili jednaka 2 komada. Dijamanti da ostane ljepljivo žvake napetost. nakon dobra borba, ostatak jaz u lepak odgovarajući simbola dijamante. (Primjer : proizvod nije isto sa slikom, zar ne zamisliti savršen proizvod veličine ne vidiš, postoji ispravan, itd.
Lijep co Prije nego što vaša isplata, molim vas da pročitate sadržaja pažljivo, to će ti garantujem sretan šoping.
Draga, obrati pažnju! Prodali smo dijamant slike su polu-gotov proizvod ne uključuje okvir!
Prodali smo dijamant sliku materijal je smole, cijela mozaik uzorci su radili sa smole dijamant, bazu mapa sa ljepilo sliku novinama. Smolu dijamant nejestivo, ne dozvoli da se djeca igraju kako bi se izbjeglo nesrećama poput gutaju. Obično se koristi Kini Post mali paket za tvoj transport, pod normalnim okolnostima, će roba biti dostavljena u 15-30 dana. Isporuka agent : ako si ti strani online prodavaca, možemo pružiti isporuka agenta službe za tebe. Referenca prije operacije korake. Ako postoji prljavština privrženost koji mogu utjecati na njih sa niskim-temperatura čvrst željeza. Ako ne znaš šta se boje da koriste, molim vas odnosi na boju stolu. Sastavio smole dijamantskom šarom mora preuzeti u presjekao linije, i onda trim komade, da bi osigurali sveukupno efekat. Kada roba poslao, mi aktivno će pratiti tvoje robe transport države. ako želiš velike količine na veliko, molimo vas da kontaktirate sa nama, raspravljat ćemo o tome na veliko cijenu transporta, i tako dalje sa tobom. Ako vaša zemlja i područje, nisu u zemlji slobodnog dostava, možeš kontakt sa nama, bismo će ti pružiti najbolji isporuka metod. Nakon prodaje službe Su : . Otvori kutiju i provjeriti dijamant nacrtati posebne alate. Ali ima i drugih slučajeva možda kasniti, na primjer, loše vrijeme kasni dolazak u tvojoj zemlji i poštanski sistem kašnjenja centrala od lokalne pošti i tako dalje.
[Maltene]
1. DIY dijamant nacrtati osobu, bilo koje dobi može biti napravljen od, uključujući i djecu, članovi porodice i tako porodica još je toplo. Tarife : Nakon robe stigao u vašoj zemlji, to može proizvesti određene tarife u nekim zemljama. Da rez cifru na crteži drži srediti niz postavljenom u avion materijala iznad. OBIĐEM dijamant sliku mogu da radim i da naučiš da smanjiti stres, emocionalne prilagođavanje, aktivni mislio, unaprijediti samopouzdanje. Prodaju dijamant slika je prodao nema problema kvaliteta ne vrati. Molim te, jasno reci nam tvoj kupac je adresa informacije kad trgovinu, mi teško će biti na usluzi, u isto vrijeme, a mi ćemo se u potpunosti poštuje vaš posao tajne, nikad ne radiš ništa šteti interesa tvoje ponašanje. ne kvalitet problem). U retkim slučajevima, to je vjerojatno da odlaganje koja zavisi od vremenskih prilika a proći brzinu od svoje zemlje i roba. DIY sliku dijamant je izuzetan dati prijatelji i voljene da izrazim dobre želje da podelim. Predložio je da jedan tip od smole dijamant jedan set završen brže. Otkriješ kasetu crtež iznad, vidjet ćeš mnogo simbole u skladu s označavanjem bojama. Stoga, Kina Post paket isporuka vrijeme je maksimalno 50 dana.
[DIY dijamant sliku karakteristika]
1. Proizvodnju proces je jednostavan možeš stvoriti kratko vrijeme da se završi.
[DIY Dijamant sliku mjere Opreza]
1.

Osnovna svojstva

Stil:
Moderna
Vanjski Pakovanje:
Obojeni Kutija
:
Smole
Platno Pakovanje Metod:
Podignut
Oblik dijamanta:
Trg
:
Slike
Okvir:
No
Obliku:
Samac
:
Zhui Zvezda
Zalijepiti Oblast:
Punu
Broj Boja:
30-45
Tip Šablona:
Životinja
:
40x30cm

Dodaci proizvodu