.

.

Bubamara Kišnice 64x40cm Pun vježba dijamant vez 3d dijamant krst šav mode dijamant mozaik slike kamenčići

Bubamara Kišnice 64x40cm Pun vježba dijamant vez 3d dijamant krst šav mode dijamant mozaik slike kamenčići

KM 28.00 KM 35.51

Količina robe
Tova je dostupan

U retkim slučajevima, to je vjerojatno da odlaganje koja zavisi od vremenskih prilika a proći brzinu od svoje zemlje i roba. Sastavio smole dijamantskom šarom mora preuzeti u presjekao linije, i onda trim komade, da bi osigurali sveukupno efekat. Prodaju dijamant slika je prodao nema problema kvaliteta ne vrati. Smolu dijamant nejestivo, ne dozvoli da se djeca igraju kako bi se izbjeglo nesrećama poput gutaju. Naše društvo prihvata nakon transakciju : Maloprodajnih : prihvatamo maloprodajnih transakcija od klijenata širom svijeta. Kako da stvorim savršeno dijamant sliku, crteži zajedno na jednom mjestu svakom redu simboli ne moraš da ostaneš dijamante. Denis treba stan protiv uredno, ne puca.
Draga, obrati pažnju! Prodali smo dijamant slike su polu-gotov proizvod ne uključuje okvir!
Prodali smo dijamant sliku materijal je smole, cijela mozaik uzorci su radili sa smole dijamant, bazu mapa sa ljepilo sliku novinama. OBIĐEM dijamant sliku mogu da radim i da naučiš da smanjiti stres, emocionalne prilagođavanje, aktivni mislio, unaprijediti samopouzdanje. Za nove mušterije, i Mi možemo da iskoristimo Brzo Pošiljku za tvoj transport, obično u roku od 30 dana može biti zadovoljena. Predložio je da jedan tip od smole dijamant jedan set završen brže. "Uradi sam" proizvodnja mogu iskustvo smisao za uspjeh, sposobnost i upornosti obradimo strpljenje, starci i djeca su pogodne. Proizvod dimenzije naznačio u opis proizvoda u smole vježba za profesionalnu fabrika masovnu proizvodnju, ali i mali, tamo je neizbježno neispravni bušilicu, Hvala vam za vaše razumijevanje! Sa smole dijamant će biti više s više od 30% manje bušenje fenomen obično ne izgleda, molim vas, budite sigurni kupovinu. Nakon uspješnih isplata, mi ćemo dostaviti robu u 3-5 radnih dana, tvoja roba će obično dolaze u 7 do 50 radnih dana. Da bi pomogao inventar pritisak, serija smjestili smo je veće od ili jednaka 2 komada. Ako postoji prljavština privrženost koji mogu utjecati na njih sa niskim-temperatura čvrst željeza. Vjerujemo da možemo doći do zadovoljavajući sporazum. Otkriješ kasetu crtež iznad, vidjet ćeš mnogo simbole u skladu s označavanjem bojama. Obično se koristi Kini Post mali paket za tvoj transport, pod normalnim okolnostima, će roba biti dostavljena u 15-30 dana. Veliko : prihvatamo veliko trgovinu od klijenata širom svijeta. Po istom bojom kodirane stezaljku odgovarajućih smole ukrasima dijamante. Dijamanti da ostane ljepljivo žvake napetost. Da završi dobre dijamant crtež, to vrati u svoj izbor pogodan okvir (restoranu ne pruža okvir). ne kvalitet problem). (Primjer : proizvod nije isto sa slikom, zar ne zamisliti savršen proizvod veličine ne vidiš, postoji ispravan, itd. ako želiš velike količine na veliko, molimo vas da kontaktirate sa nama, raspravljat ćemo o tome na veliko cijenu transporta, i tako dalje sa tobom. Ovo dio tarifa treba da bude platio za tebe .
[DIY Dijamant sliku proizvodnju koraci]
1. Proizvodnju proces je jednostavan možeš stvoriti kratko vrijeme da se završi. OBIĐEM dijamant slike mogu biti korištene za dekoraciju porodica sobu, život više skladom. Molim te, jasno reci nam tvoj kupac je adresa informacije kad trgovinu, mi teško će biti na usluzi, u isto vrijeme, a mi ćemo se u potpunosti poštuje vaš posao tajne, nikad ne radiš ništa šteti interesa tvoje ponašanje. Ćemo mark to kao dar ili niže vrijednost robe za tebe je da spasi dio carine. Stoga, Kina Post paket isporuka vrijeme je maksimalno 50 dana. Referenca prije operacije korake. Ako ne znaš šta se boje da koriste, molim vas odnosi na boju stolu. Ali ima i drugih slučajeva možda kasniti, na primjer, loše vrijeme kasni dolazak u tvojoj zemlji i poštanski sistem kašnjenja centrala od lokalne pošti i tako dalje. Isporuka agent : ako si ti strani online prodavaca, možemo pružiti isporuka agenta službe za tebe. Pogled na smolu dijamant boja, sredio u redu koda. Da rez cifru na crteži drži srediti niz postavljenom u avion materijala iznad.
Lijep co Prije nego što vaša isplata, molim vas da pročitate sadržaja pažljivo, to će ti garantujem sretan šoping.

Osnovna svojstva

Okvir:
No
Tip Šablona:
Životinja
Stil:
Moderna
Obliku:
trodimenzionalni
:
Smole
:
Slike
Zalijepiti Oblast:
Punu
Oblik dijamanta:
Trg
Platno Pakovanje Metod:
Podignut
Vanjski Pakovanje:
Obojeni Kutija
Potpuno:
CX
Broj Boja:
30-45 boja za normalan
:
64x40cm

Dodaci proizvodu